Kukkakaali jauhelihavuoka

Ruskista sipuli, valkosipuli ja jauheliha öljyssä.

Lisää pyre, haluamasi mausteet ja anna hautua puolisen tuntia hiljaisella lämmöllä.

Keitä tai höyrytä kukkakaali puolikypsäksi (pakastekukkakaalissa tätä ei tarvitse tehdä).

Laita jauhelihakastike uunivuoan pohjalle ja kukkakaalit kastikkeen päälle.

Pinnalle reilusti juustoraastetta.

Paista 175 asteisessa uunissa 45 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen53g73kcal10g0g3.7g0g
Tomaattipyree (Felix), annos 10g6.6g7.3kcal0.3g1.4g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.1g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Oliiviöljy 1.8g16kcal0g0g1.8g0g
Sipuli (kuorittu)6.6g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kukkakaali 66g16kcal1.2g1.5g0.2g1.5g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g20g71kcal5.5g0.4g5.3g0g
Lihaliemikuutio Maggi1.5g4.1kcal0.1g0.1g0.3g0g
Mustapippuri 0.3g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g382kcal34.6g8g22.6g3.4g
Valittu annoskoko157g191kcal17.3g4g11.3g1.7g
Annoskoko puolitettuna78g96kcal8.7g2g5.7g0.9g
Arvot/100g100g122kcal11.1g2.6g7.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101349