Pinaatti-kalakeitto

Suikaloi perunat, porkkanat ja sipuli.

Lisää kasvikset, 10 maustepippuria, laakerinlehti ja kalafondi tai kalaliemikuutio kiehuvaan veteen.

Paloittele kala, lisää keittoon.

Lisää sulatejuusto, sekoita, kunnes juusto on sulanut.

Lisää (purjosuikaleet), herneet ja pinaatti tai kesällä nokkosen lehtiä.

Paljon tilli-, persilja- ja ruohosipulisilppua

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puna-ahven pakaste 21g24kcal3.6g0g1.1g0g
Peruna, vanha, kuorittu 26g20kcal0.5g4.1g0.1g0.3g
Porkkana 13g4.3kcal0.1g0.7g0g0.3g
Purjosipuli 5.3g1.2kcal0.1g0.1g0g0.1g
Sipuli 6.3g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Maustepippuri, annos 1g0.3g0kcal0g0g0g0g
Vesi53g0kcal0g0g0g0g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g11g26kcal1.5g0.4g2.1g0g
Pinaattipakaste 150g7.9g1.1kcal0.2g0g0g0.1g
Pakasteherne (Apetit), annos 100g11g5.6kcal0.6g0.6g0.1g0g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g0.5g0.3kcal0g0g0g0g
Tilli, tuore 1.1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g171kcal13.4g12.4g6.8g1.8g
Valittu annoskoko156g85kcal6.7g6.2g3.4g0.9g
Annoskoko puolitettuna78g43kcal3.4g3.1g1.7g0.5g
Arvot/100g100g55kcal4.3g4g2.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101369