Jauhelipata

Ruskista jauheliha (rasvaa 10%) padassa, lisää pilkotut juurekset, mausteita (esim rosmariini, pippureita, laakerinlehtiä) ja vettä, jotta ainekset peittyvät hyvin.

Keitä jonkin aikaa, lisää pilkotut perunat, tarkista suola ja veden määrä, keitä kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 442 grammaa

Rilisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g35g60kcal6.7g0g3.5g0g
Sipuli (kuorittu)18g4.8kcal0.2g0.8g0g0.3g
Palsternakka 13g8.4kcal0.1g1.6g0.1g0.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g27g7.4kcal0.2g1.6g0.1g0.7g
Peruna, vanha, kuorittu 27g20kcal0.5g4.1g0.1g0.3g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g0.9g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Lanttu 22g6.4kcal0.2g1g0.1g0.4g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.7g6.4kcal0g0g0.7g0g
Selleri, annos 50g13g1.9kcal0.1g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g233kcal16.2g19.2g9.2g4.6g
Valittu annoskoko156g116kcal8.1g9.6g4.6g2.3g
Annoskoko puolitettuna78g58kcal4.1g4.8g2.3g1.2g
Arvot/100g100g74kcal5.2g6.1g2.9g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101970