Kasvislasagne

Kuori ja pilko sipulit ja silppua chili.

Kuullota niitä yhdessä muutama minuutti öljyssä ja lisää sokeri.

Lisää pannulle pilkotut paprikat sekä kesäkurpitsa ja anna paahtua muutama minuutti.

Lisää tomaattimurska sekä -pyre ja mausteet ja anna kiehua hiljalleen valkokastikkkeen valmistumisen ajan.

Kuumenna kattilassa 8 dl maitoa ja murenna sulatejuustejuusto maidon sekaan.

Anna juuston sulaa.

Sekoita vehnäjauhot loppuun maitoon ja kaada suuruste ohuena nauhana maito-juustoseoksen sekaan.

Anna kastikkeen kiehahtaa.

Mausta suolalla.

Asettele vuoan pohjalle lasagnelevyjä ja kastikkeita vuorotellen niin, että päälimmäiseksi jää kerros valkokastiketta.

Ripottele pinnalle vielä juustoraaste ja kypsennä uunin alatasolla 175 asteessa n. 40-45 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 317 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 3.4g1kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.7g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 2.5g22kcal0g0g2.5g0g
Suippopaprika, makea, Pirkka2.5g0.6kcal0g0.1g0g0g
Paprika keltainen 4.9g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Kesäkurpitsa zucchini 12g2.2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Tomaattimurska, 1 prk25g6.6kcal0.1g1.3g0g0.3g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g1.2g0.9kcal0.1g0.2g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen62g20kcal2g3g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g15g43kcal2.9g0g3.4g0g
Juustoraaste emmental punaleima7.4g29kcal2.1g0g2.2g0g
Lasagnelevy Rainbow15g57kcal2.2g10.9g0.5g0.5g
Vehnäjauho puolikarkea 2g6.9kcal0.2g1.4g0g0.1g
Chili paprika punainen0.6g0.2kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sokeri 0.7g3kcal0g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g390kcal19.6g37.4g17.2g2.4g
Valittu annoskoko156g195kcal9.8g18.7g8.6g1.2g
Annoskoko puolitettuna78g98kcal4.9g9.4g4.3g0.6g
Arvot/100g100g125kcal6.3g12g5.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=102282