Lucian piparit (joulu)

Sulata voi, jäähdytä.

Vatkaa munat, sokeri ja siirappi kuohkeaksi, vaaleaksi vaahdoksi.

Lisää voi vähitellen, vatkaa kunnes kuohkeaa.

Sekoita mausteet ja sooda jauhoihin, lisää jauhot muuhun seokseen.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2859 grammaa

Krisse71
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g27g200kcal0.3g0.3g21.9g0g
Siirappi, tumma27g87kcal0g20.2g0g0g
Sokeri 27g111kcal0g27.3g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu11g14kcal1.2g0g1g0g
Neilikka, annos 4g0.8g3kcal0g0.7g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.8g3kcal0g0.7g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai62g215kcal7.4g43.7g1.3g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g1266kcal17.8g185.8g48.4g3.6g
Valittu annoskoko156g633kcal8.9g92.9g24.2g1.8g
Annoskoko puolitettuna78g317kcal4.5g46.5g12.1g0.9g
Arvot/100g100g406kcal5.7g59.5g15.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=103132