Lihakaalijuureskeitto

Pilko ainekset sopivaan kokoon.

Aluksi ruskista sipuli, osa kaalesta ja suikaloitu liha.

Yhdistä ainekset isoon kattilaan ja keitä pienellä tulella vähintään tunti.

Lihan ei tarvitse olla ulkofilettä, mutta oli tarjouksessa edulliseen hintaan ja laadultaan keskinkertaista, jonka paistaminen pihveiksi tuntui vähän kyseenalaiselta.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 395 grammaa

Nonno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi79g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)7.9g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Peruna, keskikokoinen 60g7.9g4.7kcal0.1g1g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g7.9g2.2kcal0g0.5g0g0.2g
Kaali, valkokaali32g6.7kcal0.4g1.1g0.1g0.7g
Ulkofile, nauta (Hk), annos 100g16g20kcal3.3g0g0.6g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g1.2g11kcal0g0g1.2g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.4g2.9kcal0g0g0.3g0g
Soijakastike4g2.4kcal0.2g0.4g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g103kcal8.2g6.8g4.4g2.2g
Valittu annoskoko156g52kcal4.1g3.4g2.2g1.1g
Annoskoko puolitettuna78g26kcal2.1g1.7g1.1g0.6g
Arvot/100g100g33kcal2.6g2.2g1.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=103251