Suklainen sokerikakku(rasvaton)

1. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

2. Sekoita vehnäjauho, kaakaojauhe ja leivinjauhe keskenään.

Lisää seos siivilän läpi vaahdon joukkoon.

Sekoita varovasti nostelemalla tasaisesksi taikinaksi.

3. Kaada taikina margariinilla voideltuun ja korppujauhoitettuun kakku-/piirakkavuokaan ja paista uunissa 175 asteessa n. 30min.

Tarjoa esim.

mansikoiden tai jäätelön kanssa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Ridhei
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)94g118kcal10.3g0.3g8.5g0g
Sokeri 27g108kcal0g26.6g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai20g71kcal2.4g14.5g0.4g0.6g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 6.3g23kcal1.2g0.7g1.4g1.9g
Leivinjauhe 1.6g2.8kcal0.1g0.6g0g0g
Margariini 40%, rainbow/pirkka 3.1g11kcal0g0g1.3g0g
Korppujauho 4.4g16kcal0.5g3.3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g702kcal29g92g23.2g5.4g
Valittu annoskoko156g351kcal14.5g46g11.6g2.7g
Annoskoko puolitettuna78g175kcal7.3g23g5.8g1.4g
Arvot/100g100g224kcal9.3g29.4g7.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=103256