Marjapiirakkaa

Vatkaa kananmunat ja sokeri , lisää maito, 1 dl öljyä, josta loraus muruseokseen, leseet ja jauhot.

Kaada piirakkapohja leivinpaperin päälle uunipellille, tasoita.

Ripottele päälle marjat, pakastemarjat jäisinä:
Marjojen päälle:
- 2 dl neljänviljanhiutaleita, joihin lisään fariinisokeria tai tavallista sokeria ja tuosta taikinaan tulevasta öljystä lorautan tilkan tämän muruseoksen joukkoon.

Uunissa 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Tarjolle vielä vähän lämpimänä - kevyt vaniljajäätelöä päälle.

(esim. 50 g jäätelöä = 70 kcl)

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 83 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu 12g15kcal1.3g0g1.1g0g
Sokeri 16g65kcal0g16g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 19g8.6kcal0.6g0.9g0.3g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl8.5g76kcal0g0g8.5g0g
Kauranlese (Kungsörnen), annos 7g4.7g15kcal0.8g1.9g0.4g0.8g
Vehnäjauho, Anni Helena, 1 dl25g91kcal2.9g18.1g0.5g0.9g
Leivinjauhe 1.4g2.5kcal0.1g0.5g0g0g
Puolukka 24g9kcal0.1g1.6g0.1g0.6g
Mustikka metsä- 38g17kcal0.2g2.4g0.2g1.2g
Neljänviljanhiutale 5.6g19kcal0.6g3.3g0.2g0.6g
Fariinisokeri3.3g13kcal0g3.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g661kcal13.2g96g22.6g8.2g
Valittu annoskoko156g331kcal6.6g48g11.3g4.1g
Annoskoko puolitettuna78g165kcal3.3g24g5.7g2.1g
Arvot/100g100g212kcal4.2g30.7g7.2g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=103260