Heidin Jauhelia-sieni piirakka

Nypi margariini, ja kuivat aineet.

Lisää vesi ja taputa voideltuun vuokaan.

Laita odottamaan jääkaappiin.

ruskista jauheliha ja herkkusienet ja sulata joukkoon tuorejuusto.

Lisää munat.

Sekoita ja täytä pohja.

Paista uunissa 200 astetta 30min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Pelthe10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 11g61kcal0.1g0.1g6.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 15g51kcal1.5g10.3g0.2g0.5g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl6.1g21kcal0.8g3.4g0.4g0.7g
Leivinjauhe 0.8g1.3kcal0g0.3g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 11g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 45g101kcal7.9g0g7.7g0g
Herkkusieni säilötty Rainbow7.6g1.1kcal0.1g0.1g0g0.2g
Viola tomaatti-basilika tuorejuusto (Valio), annos 200g27g44kcal2.2g1.1g3.5g0g
Kananmuna kuoreton 17g24kcal2.1g0g1.7g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen15g3kcal0.1g0.6g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g611kcal29.6g31.8g40.6g3.2g
Valittu annoskoko156g305kcal14.8g15.9g20.3g1.6g
Annoskoko puolitettuna78g153kcal7.4g8g10.2g0.8g
Arvot/100g100g196kcal9.5g10.2g13g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=103564