Kylmäsavulohikastike

Pilko purjosta vaalea osa. Pilko myös 3 kynttä valkosipulia.

Kuullota oliiviöljyssä(2rkl).

Lisää sekaan 2rkl sitruunanmehua.

Lisää pilkottu kylmäsavukirjolohi(150g) ja paista 1-2 minuuttia.

Niin että kala hieman kypsyy.

Lisää Floran kevyt ja paksu(250g) sekä mausteet. 2tl sitruuna pippuria ja ripaus suolaa.

Tarjoile kastike pastan kera.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Switchback
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kylmäsavukirjolohi (Apetit)39g70kcal7.4g0g4.3g0g
Purjosipuli 35g8.1kcal0.6g0.8g0.1g0.7g
Sitruunamehu, laimentamaton5.2g1.1kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 3.1g3.4kcal0.2g0.5g0g0.1g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g65g39kcal0.7g2.9g2.6g0.4g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.5g0.9kcal0g0.2g0g0g
Oliiviöljy 7g62kcal0g0g7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g371kcal17.8g9g28g2.4g
Valittu annoskoko156g185kcal8.9g4.5g14g1.2g
Annoskoko puolitettuna78g93kcal4.5g2.3g7g0.6g
Arvot/100g100g119kcal5.7g2.9g9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=104191