Parsa-fetapiirakka

Painele sulanut piirakkataikina vuoan pohjalle ja paista sitä uunin alatasolla 200 asteessa n. 10 min.

Levitä sulanut pinaatti tasaiseksi kerrokseksi esikypsennetyn piiraspohjan päälle.

Ripottele pinaattikerroksen pinnalle suolaa maun mukaan.

Levitä parsakaali, murennettu feta ja pinjansiemenet pinaatin päälle ja mausta mustapippurilla.

Sekoita kananmunat kermaviiliin ja levitä seos tasaiseksi kerrokseksi piirakan päälle.

Paista piirakkaa uunin keskitasolla 200 asteessa n. 40 min. tai kunnes se on kauniin ruskea.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina Sunnuntai49g181kcal2.5g15.7g12.3g1g
Pinaattipakaste 150g18g2.6kcal0.3g0.1g0.1g0.2g
Parsakaali brokkoli 18g6.4kcal0.8g0.4g0.1g0.5g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 25g73kcal4.4g0.3g6.1g0g
Pinjansiemenet, Parrots6.1g38kcal1.8g0.8g3.4g0.2g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 25g21kcal0.8g1.1g1.5g0g
Kananmuna kuorineen punnittu15g19kcal1.6g0g1.3g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g683kcal24.4g36.8g49.6g3.8g
Valittu annoskoko156g341kcal12.2g18.4g24.8g1.9g
Annoskoko puolitettuna78g171kcal6.1g9.2g12.4g1g
Arvot/100g100g219kcal7.8g11.8g15.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=104218