Hirvenlihapata

Liha kuutioidaan halutun kokoiseksi, siihen otetaan väri pannulla (Flora kevyt culinesse) ja halutessa maustetaan pippurilla ja suolalla.

Sipuli ja paprika pilkotaan "suupaloiksi", porkkana pienemmäksi.

Sitten vaan kaikki ainekset pataan, kansi päälle ja kypsennyt 200 asteessa 1,5-2h.

--> Mitä pidempi kypsennysaika, sitä mureampi lihasta tulee.

--> Hirvenliha voidaan korvata poron-, naudan- tai sianlihalla)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 193 grammaa

Ripititta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 41g46kcal8.6g0g1.2g0g
Sipuli (kuorittu)20g5.5kcal0.3g1g0g0.3g
Paprika punainen 25g7.4kcal0.2g1.1g0.1g0.5g
Porkkana 20g6.6kcal0.1g1.1g0g0.5g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)20g8.1kcal0.2g1.5g0.1g0.3g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g3g14kcal0g0g1.5g0g
Flora ruoka kevyt & paksu25g15kcal0.3g1.1g1g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow1.3g3.4kcal0.1g0.1g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g211kcal19.6g11.8g8.4g3.2g
Valittu annoskoko156g106kcal9.8g5.9g4.2g1.6g
Annoskoko puolitettuna78g53kcal4.9g3g2.1g0.8g
Arvot/100g100g68kcal6.3g3.8g2.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=107752