Juustoinen kasvis-anjoviskastike

Suikaloi kesäkurpitsa sekä porkana ja hienonna sipuli.

Pane kasvikset kattilaan ja kaada tomattimurska pälle.

Purista kattilaan valkosipulinkynnet ja lisää valutetut anjovikset, laakerinlehti, sekä timjami.

Kuumenna ja anna kiehua hiljaleen sakeaksi.

Lisää loput mausteet ja tuorejuusto.

Sekoita tasaiseksi.

Tarjoa spagetin kanssa.

Aivan mainio ruoka tosin hieman erikoinen mutta maukas!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Ippeliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 47g8.4kcal0.3g1.2g0.2g0.3g
Porkkana 10g3.3kcal0.1g0.6g0g0.3g
Sipuli 8.6g2.6kcal0.1g0.4g0g0.1g
Tomaattimurska 400g tölkki (Euroshopper), annos 400g62g12kcal0.6g2.1g0.1g0g
Valkosipuli 1.9g2kcal0.1g0.3g0g0g
Anjovisfile, Pirkka (100/65g)10g13kcal0.9g0.3g0.8g0g
Timjami 0.2g0.4kcal0g0g0g0.1g
Basilika, kuivattu 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Mustapippuri 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 16g27kcal1.2g0.4g2.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g139kcal6.6g11g6.8g2g
Valittu annoskoko156g70kcal3.3g5.5g3.4g1g
Annoskoko puolitettuna78g35kcal1.7g2.8g1.7g0.5g
Arvot/100g100g45kcal2.1g3.5g2.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=107804