Bataatti-porkkana-kylmäsavuporokeitto

* Raasta juurekset.

Kuumenna kattilassa öljy ja pyöräytä juurekset
siinä.

* Lisää currya 1 rkl ja sekoita.

* Kaada vesi ja liemikuutiot.

Anna
kiehua kypsäksi.

* Lisää juusto ja anna sen liueta.

* Leikkaa porosiivut suikaleiksi ja
lisää ne keittoon.

Lisää musta-
pippurirouhe ja persilja.

Tarkista
suola.

Juustoa vaihtamalla saa eri makuja.

Créme Bonjour miedohko, Kosken-
laskijasta saa tuhdimman makuista.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 530 grammaa

060420eh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 17g5.6kcal0.1g1g0g0.4g
Bataatti, kuorittu 10g7.9kcal0.2g1.7g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)8.8g2.4kcal0.1g0.4g0g0.2g
Valkosipuli 0.8g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.5g13kcal0g0g1.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 98g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi2.2g6kcal0.2g0.2g0.5g0g
Creme Bonjour-levite pippuriseos 15%10g17kcal0.7g0.1g1.5g0.2g
Kokolihaleikkele, poroleikkele, kylmäsavustettu 4.9g6.3kcal1.1g0g0.2g0g
Persilja 2.9g0.8kcal0g0g0g0.2g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g120kcal5g7g7.4g2.6g
Valittu annoskoko156g60kcal2.5g3.5g3.7g1.3g
Annoskoko puolitettuna78g30kcal1.3g1.8g1.9g0.7g
Arvot/100g100g39kcal1.6g2.2g2.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=108110