Kalkkunakeitto

Kuullota ensin pari minuuttia pilkottuja kasviksia ja punaista currytahnaa.

Lisää vesi ja 2 teelusikallista kasviliemijauhetta.

Keitä kasviksia n.10-15min tai niin kauan kuin kasvikset ovat pehmeitä.

Keittoajan puolessa välissä lisää kypsät kalkkuna filepalat.

Voit tarvittaessa lisätä suolaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Gunnell
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g17g4.8kcal0.1g1g0g0.4g
Kukkakaali 18g4.2kcal0.3g0.4g0.1g0.4g
Kalkkuna 18g34kcal5.5g0g1.4g0g
Vesi88g0kcal0g0g0g0g
Punainen Thai Currytahna (Spice up), annos 10g2.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Juuriselleri 13g4.1kcal0.2g0.6g0g0.4g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g0.9g1.5kcal0.2g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g100kcal12.6g4.8g3g2.4g
Valittu annoskoko156g50kcal6.3g2.4g1.5g1.2g
Annoskoko puolitettuna78g25kcal3.2g1.2g0.8g0.6g
Arvot/100g100g32kcal4g1.5g1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=108309