Suppilovahverorisotto

Haihduta sienistä vesi pannulla, lisää öljy ja sipuli, kuullota.

Lisää kalkkunasuikaleet, ruskista kevyesti.

Sekoita joukkoon riisi ja anna hetken kaikkien aineiden kuulottua.

Lisää vesi.

Anna ruoan kiehua hiljalleen kannen alla 10 minuuttia.

Lisää maissi ja tarvittaessa vettä.

Kypsennä vielä 5 minuuttia.

Mausta risotto hunajalla, timjamilla ja suolalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 440 grammaa

060420eh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g15g4.5kcal0.2g0.6g0g0g
Sipuli (kuorittu)8.9g2.4kcal0.1g0.4g0g0.2g
Rypsiöljy 2.4g21kcal0g0g2.4g0g
Kalkkunafilesuikaleet hunajamarinadissa (Atria), annos 400g36g39kcal6g0.9g1.2g0g
Risottoriisi (Risella), 60g27g93kcal2.1g20g0.5g0.8g
Vesi, vesijohtovesi 53g0kcal0g0g0g0g
Maissi, pirkka8.9g11kcal0.3g2.3g0.1g0.3g
Hunaja 5.3g18kcal0g4.3g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g378kcal17.4g57g8.4g2.6g
Valittu annoskoko156g189kcal8.7g28.5g4.2g1.3g
Annoskoko puolitettuna78g95kcal4.4g14.3g2.1g0.7g
Arvot/100g100g121kcal5.6g18.2g2.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=108414