Rahkalettu

Sekoita purkillinen rahkaa, kaksi kananmunaa ja puoli desiä vehnäjauhoja tasaiseksi seokseksi.

Lisää ruokalusikallinen sokeria ja suolaa maun mukaan.

Paista öljytyllä pannulla paksuna lettuna.

Kevyempi versio: korvaa sokeri makeutusaineella tai jätä kokonaan pois, käytä yksi kokonainen kananmuna ja kaksi valkuaista.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Piirula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki98g55kcal8.3g4.9g0.2g0g
Kananmuna 50g(kpl)39g49kcal4.3g0.1g3.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 12g40kcal1.2g8.2g0.1g0.4g
Suola, annos 3g1.2g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 4.7g19kcal0g4.7g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 2g17kcal0g0g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g361kcal27.6g35.8g11.6g0.8g
Valittu annoskoko156g180kcal13.8g17.9g5.8g0.4g
Annoskoko puolitettuna78g90kcal6.9g9g2.9g0.2g
Arvot/100g100g115kcal8.8g11.4g3.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=108747