Kalkkuna-vihannespihvit

Turvota korppujauhot vedessä, pilko sipuli ja lisää se, kalkkuna, vihannessuikaleet ja kananmuna kippoon ja sekoita tasaiseksi massaksi.

Mausta oman maun mukaan.

Itse käytin suolaa, mustapippuria, valkopippuria.
paista pannulla.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Tiugru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g67g92kcal12.6g0g4.7g0g
Korppujauho 8.3g30kcal0.9g6.2g0.1g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 33g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 18g26kcal2.3g0.1g1.9g0g
Vihannessekoitus, Rainbow (250g pussi)21g7.3kcal0.5g1g0.1g0.5g
Sipuli 9g2.8kcal0.1g0.4g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g318kcal32.8g15.4g13.6g2.2g
Valittu annoskoko156g159kcal16.4g7.7g6.8g1.1g
Annoskoko puolitettuna78g80kcal8.2g3.9g3.4g0.6g
Arvot/100g100g102kcal10.5g4.9g4.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=109628