Perunamakkara, Vasken

Ainekset etiketistä; Peruna 50%, sianliha 20%, siankieli 20% (liha ja lihaan verrattavia aineksia 40%, Huom! lihan ja kielen suhde on arvaus), sipuli, suola 1,2% ja pippuri.

Annos 200g.

Paistetaan uunissa 225c, n.30min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Jarppari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sianliha keskiarvo 31g68kcal5.7g0g5.1g0g
Kieli naudan 31g63kcal5.2g0g4.7g0g
Sipuli (kuorittu)7.8g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.6g4.4kcal0.2g0.6g0.1g0.4g
Peruna, vanha, kuorittu 78g59kcal1.5g12.1g0.2g0.8g
Vesi4.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g393kcal25.4g26.2g20.2g2.6g
Valittu annoskoko156g197kcal12.7g13.1g10.1g1.3g
Annoskoko puolitettuna78g98kcal6.4g6.6g5.1g0.7g
Arvot/100g100g126kcal8.1g8.4g6.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=109641