Rusettikanaa

200 g rusettimakaroneja
400 g kanaa suikaleina
1 sipuli
1 paprika
0,5 kesäkurpitsaa
2 tl curryä
2 rkl vehnäjauhoja
3 dl vettä
1 kanaliemikuutio
100 g sulatejuustoa

Keitä makaronit ohjeen mukaan.

Suikaloi muut aineet kattilaan (paitsi juusto) ja hauduta 15 min.

Yhdistä makaronit ja muut ainekset, lisää sulatejuusto.

Kun juusto on sulanut ruoka on valmista.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Sirkkis9
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta, fusilli tricolore, Rainbow (75g)34g117kcal4.1g24g0.5g2.8g
Kananpojan Rintaleike, Kariniemen68g81kcal12.2g0.8g4.1g0.1g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Paprika punainen 14g4kcal0.1g0.6g0.1g0.3g
Kesäkurpitsa zucchini 10g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 3.4g12kcal0.3g2.4g0g0.1g
Sulatejuusto, 9 %, Olympia17g25kcal2.9g0g1.5g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)1.7g4.4kcal0.2g0.2g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g495kcal40g57.4g13g7.2g
Valittu annoskoko156g248kcal20g28.7g6.5g3.6g
Annoskoko puolitettuna78g124kcal10g14.4g3.3g1.8g
Arvot/100g100g158kcal12.8g18.4g4.2g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=109927