Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja mausta haluamallasi tavalla, kiehauta vesi, lisää ruusukaalit ja anna kiehua miedolla lämmöllä n. 5 min. Lisää muut kasvikset ja jauheliha ja keitä miedolla lämmöllä vielä n. 5 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keittojuurekset,Rainbow 450g (Rainbow), annos 450g45g11kcal0.5g2.2g0g0g
Ruusukaali (Findus), annos 100g5.6g2kcal0.2g0.2g0g0.3g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 27g37kcal5g0g1.9g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl1.1g2.8kcal0.1g0g0.2g0g
Vesi78g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g106kcal11.6g4.8g4.2g0.6g
Valittu annoskoko156g53kcal5.8g2.4g2.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna78g27kcal2.9g1.2g1.1g0.2g
Arvot/100g100g34kcal3.7g1.5g1.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=109994