Muurinpohjaletut, gluteeniton

0,5 l maitojuomaa
0,5 l vettä
2 munaa
4 dl karkeaa, luontaisesti gluteenitonta jauhoa
1 tl suolaa
Paistamiseen voita

Sekoita vesi-maidon joukkoon munat, jauhot jasuola.

Anna turvota 1 tunti.

Ruskista voi ja paista kauniin ruskeita lettuja molemmin puolin pannulla.

Tarjoa letut mieleisesi täytteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Sirkkis9
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi58g0kcal0g0g0g0g
Kevytmaito, laktoositon maitojuoma, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1ug 58g22kcal1.9g1.6g0.9g0g
Kananmuna kuoreton 13g18kcal1.6g0g1.3g0g
Gluteeniton jauhoseos vehnätärkkelysvalmiste 28g95kcal1.5g21.1g0.3g0.3g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g272kcal10g45.4g5g0.6g
Valittu annoskoko156g136kcal5g22.7g2.5g0.3g
Annoskoko puolitettuna78g68kcal2.5g11.4g1.3g0.2g
Arvot/100g100g87kcal3.2g14.5g1.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=110145