Uuniomenat

Viipaloidaan pestyt omenat kuorineen.

Ladotaan omenat uunivuokaan.

Sulatetaan voi, sekoitetaan sulaan voihin sokeri ja kaneli.

Kaadetaan seos omenoiden päälle.

Paistetaan n. 30 min 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Sapiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g7.2g53kcal0.1g0.1g5.8g0g
Sokeri 2.9g12kcal0g2.9g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g1.4g5.3kcal0.1g1.2g0.1g0g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 145g56kcal0.2g11.8g0.1g2.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g251kcal0.8g32g12g4.4g
Valittu annoskoko156g126kcal0.4g16g6g2.2g
Annoskoko puolitettuna78g63kcal0.2g8g3g1.1g
Arvot/100g100g80kcal0.3g10.2g3.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=110339