Ahvenanmaan pannukakku

Hauduta puuro maitoon n. 5min.

Lisää loput aineet jähtyneeseen puuroon.

Voitele matalareunainen vuoka halk. 28cm.

Kaada taikina vuokaan.

Paista 175astetta, n.1 tunti.

Tarjoa raparperivaahdon kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Kelkiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Kevyt116g53kcal3.7g5.6g1.7g0g
Mannasuurimo tumma 12g36kcal1.2g6.9g0.2g0.6g
Kananmuna kuoreton 13g18kcal1.6g0g1.3g0g
Ruokokidesokeri (Dan sukker), annos 500g5.6g22kcal0g5.5g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai7.6g27kcal0.9g5.4g0.2g0.2g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g1.9g5.8kcal0.2g1.1g0.1g0.5g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.7g6.3kcal0g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g337kcal15.2g49g8.4g2.6g
Valittu annoskoko156g168kcal7.6g24.5g4.2g1.3g
Annoskoko puolitettuna78g84kcal3.8g12.3g2.1g0.7g
Arvot/100g100g108kcal4.9g15.7g2.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=110888