Kesäkurpitsa pastakastike

Kuullota sipuli öljyssä, lisää valutetut herkkusienet sekä suikaloitu kesäkurpitsa.

Sekoita jauhot veteen ja lisää seos pannulle nauhana.

Anna kiehua kokoon hetki miedolla lämmöllä.

Lisää lopuksi sulatejuusto ja halutessasi timjami.

Anna vielä kiehua kokoon viitisen minuuttia hiljaisella tulella.

Tarjoile pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 234 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 50g9kcal0.3g1.3g0.2g0.4g
Herkkusieni säilyke 17g2.8kcal0.4g0g0.1g0.4g
Sipuli (kuorittu)8.3g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.3.3g12kcal0.4g2.3g0.1g0.1g
Vesi50g0kcal0g0g0g0g
Timjami 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Oliiviöljy 0.8g7.4kcal0g0g0.8g0g
Liemikuutio, kasvisliemi, Maggi1.7g5.5kcal0.1g0.3g0.5g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 25g75kcal4.6g0.6g6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g228kcal11.8g10g15.4g2.2g
Valittu annoskoko156g114kcal5.9g5g7.7g1.1g
Annoskoko puolitettuna78g57kcal3g2.5g3.9g0.6g
Arvot/100g100g73kcal3.8g3.2g4.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=111038