Possunlihakastike

Poista lihasta näkyvä rasva ja kalvot, viipaloi ohuiksi viipaleiksi.

Mausta soijakastikeella, jätä maustumaan n. 30 min. Silppua sipuli.

Ruskista lihat rypsiöljyssä muutamassa erässä sipulin kanssa.

Lisää ruokakerma ja hauduta n. 10 min.

Tarjoa lisäksi esim.

lohkoperunoita.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)24g6.5kcal0.3g1.1g0g0.4g
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 84g105kcal17.6g0g3.8g0g
Soijakastike, Aroi, aito kiinalainen, 10ml5.4g7kcal0.4g1.1g0g0g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g3.6g32kcal0g0g3.6g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g40g22kcal1.2g2.5g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g345kcal39g9.4g16.4g0.8g
Valittu annoskoko156g172kcal19.5g4.7g8.2g0.4g
Annoskoko puolitettuna78g86kcal9.8g2.4g4.1g0.2g
Arvot/100g100g110kcal12.5g3g5.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=111414