Mummon leipä

Tee löysä juuri ja anna nousta puoli tuntia.

Lisää loput jauhot.

Kohota jälleen.

Leivo 2 leipää/limppua.

Kohota.

Paista 225astetta, n. 30 min. Voitele paistetut leivät laihalla vesi-siirappiseoksella.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 32 grammaa

Kelkiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 44g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 13g39kcal0g9.5g0g0g
Hiiva 2.5g1.8kcal0.3g0g0g0.2g
Ruisjauho kokojyväjauho 12g37kcal1.1g6.8g0.2g1.7g
Grahamjauho 25g81kcal2.6g14.9g0.5g2.4g
Hiivaleipäjauho, tumma (Myllyn paras), annos 100g59g206kcal8g38.7g1.7g3.2g
Suola, annos 3g1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g729kcal24g139.8g4.8g15g
Valittu annoskoko156g365kcal12g69.9g2.4g7.5g
Annoskoko puolitettuna78g182kcal6g35g1.2g3.8g
Arvot/100g100g233kcal7.7g44.7g1.5g4.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=111646