Jauheliha-kasvispata

Viipaloi sipuli reiluiksi puolirenkaiksi, lohko perunat, kuutioi kesäkurpitsa ja leikkaa paprika sopiviksi paloiksi.

Kuullota jauheliha ilman rasvaa pannussa.

Lisää sipuli ja anna kypsyä hetken.

Mausta suolalla.

Lisää joukkoon tomaattimurska ja kuumenna kiehuvaksi.

Lisää perunat ja paprika (jos haluat paprikasta pehmeää).

Hauduta noin 15min tai niin kauan, että peruna on kypsää.

Lisää kesäkurpitsa (ja paprika, jos et halua siitä kypsää).

Hauduta vielä hetken, niin että kesäkurpitsa kypsyy.

Tarjoa ruisleivän kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha nauta 5%44g57kcal9.2g0g2.2g0g
Sipuli (kuorittu)8.3g2.2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Peruna, keskikokoinen 60g19g11kcal0.3g2.4g0g0.2g
Paprika keltainen 26g8kcal0.2g1.3g0.1g0.5g
Kesäkurpitsa, tuore28g4.7kcal0.2g0.7g0.1g0.2g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)31g9kcal0.3g1.9g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g185kcal20.6g13.4g5g2.6g
Valittu annoskoko156g92kcal10.3g6.7g2.5g1.3g
Annoskoko puolitettuna78g46kcal5.2g3.4g1.3g0.7g
Arvot/100g100g59kcal6.6g4.3g1.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=112808