Karppipannari

Kaikki ainekset kulhossa sekaisin ja taikina uunivuoalle, joka on voideltu.

Taikina hyvin löysää.

Ensin uuniin 220-225 asteeseen n. 20 minuutiksi ja sitten 160 asteeseen n.10 minuutiksi, kunnes pannarin pinta on ruskea.

Tarjoillaan marjojen kanssa! :)

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 524 grammaa

Heidiihh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 6g43kcal0.1g0g4.8g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g24g143kcal5g1.6g12.9g0g
Kananmuna kuoreton 66g94kcal8.2g0.2g6.7g0g
Kuohukerma,valio,2dl60g203kcal1.2g1.8g20.9g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Makeutusjauhe (Canderel), annos 0.48g0.3g1.1kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g968kcal29g7.8g90.6g0g
Valittu annoskoko156g484kcal14.5g3.9g45.3g0g
Annoskoko puolitettuna78g242kcal7.3g2g22.7g0g
Arvot/100g100g310kcal9.3g2.5g29g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=112903