Perjantaipizza

Tee pizzapohja ohjeen mukaan kohoamaan.

Kuullota sipuli ja valkosipuli kuutiot ja lisää jauheliha ja paista kypsäksi.

Mausta jauheliha oman maun mukaan (grillimauste, chili, paprikaujauhe jne..).

Painele taikina ohueksi, tasaiseksi levyksi uunipellille ja levitä sen päälle ketsuppia.

Lisää ruskistettu jauheliha, kalkkunasuikaleet, suolakurkku sekä ananaspalat.

Pinnalle juustoraaste ja eikun uuniin.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 13g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g1g9kcal0g0g1g0g
Kariniemen kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 400g50g64kcal7.4g0g4.5g0g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Valkosipuli 1.2g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Ketsuppi, Heinz4.4g4.5kcal0g1.1g0g0.1g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g19g2.1kcal0.1g0.3g0g0g
Ruispizzamix (Sunnuntai), annos 300g19g71kcal2.2g12.3g1.3g1.1g
Snellmanin kalkkunasuikale 300g19g20kcal4.5g0.2g0.2g0g
Juustoraaste Arla Magre 17%13g35kcal3.6g0.3g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g425kcal36.2g30.6g18.2g3g
Valittu annoskoko156g212kcal18.1g15.3g9.1g1.5g
Annoskoko puolitettuna78g106kcal9.1g7.7g4.6g0.8g
Arvot/100g100g136kcal11.6g9.8g5.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=113366