Kaalikeitto

Suikaloi kaali ja sipuli ja laita kiehumaan liha- ja kasvisliemikuutioin maustettuun veteen.

Paista jauheliha ja mausta esim.

grillausmausteella halutessasi.

Anna kaalin kiehua miedolla lämmöllä tunnin verran ja lisää sitten jauheliha ja kasvissuikaleet joukkoon.

Lisää halutessasi suolaa/soijaa sekä siirappia mausteeksi.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 524 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali30g6.3kcal0.4g1g0.1g0.6g
Kariniemen kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 400g16g20kcal2.4g0g1.4g0g
Sipuli (kuorittu)6.6g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kasvissuikaleet, pakaste, Kesäpöytä12g4.9kcal0.2g1g0g0.4g
Kasvisliemikuutio, Knorr0.7g1.8kcal0.1g0.1g0.2g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.7g1.8kcal0.1g0g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 89g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g0.3g2.9kcal0g0g0.3g0g
Siirappi 1g3kcal0g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g86kcal6.6g6.2g4.4g2.2g
Valittu annoskoko156g43kcal3.3g3.1g2.2g1.1g
Annoskoko puolitettuna78g22kcal1.7g1.6g1.1g0.6g
Arvot/100g100g27kcal2.1g2g1.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=113391