Nakkikeitto

Kuori ja pilko perunat ja laita runsaaseen (lihaliemellä/kasvisliemellä maustetulla) veteen kiehumaan.

Pilko nakit ja paista pannulla niin että saavat väriä.

Kun perunat alkavat kypsymään lisää joukkoon kasvisuikaleet sekä nakit ja lämmitä vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 538 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g41g25kcal0.6g5.4g0g0.4g
Kevyt kalkkunanakki (Atria), annos 28g16g17kcal2g0.5g0.8g0.1g
Lihaliemikuutio Maggi0.3g0.9kcal0g0g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 87g0kcal0g0g0g0g
Kasvissuikaleet, pakaste, Kesäpöytä10g4.2kcal0.1g0.8g0g0.3g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g0.5g4.2kcal0g0g0.5g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr0.6g1.8kcal0.1g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g106kcal5.6g13.6g3.2g1.6g
Valittu annoskoko156g53kcal2.8g6.8g1.6g0.8g
Annoskoko puolitettuna78g27kcal1.4g3.4g0.8g0.4g
Arvot/100g100g34kcal1.8g4.4g1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=113397