Kesäkurpitsaohukaiset

1 kesäkurpitsa raastettuna (n. 8 dl)
4 rkl vehnäjauhoja
2 kananmunaa
2 valkosipulinkynttä
1 sipuli
1 dl persiljaa
1 dl juustoraastetta
suolaa
vastajauhettua mustapippuria
Paistamiseen rypsiöljyä
Sekoita ohukaisainekset tasaiseksi taikinaksi.

Kuumenna ohukaispannu ja laita jokaiseen syvennykseen öljyä.

Nosta joka syvennykseen ohukaistaikinaa.

Paista kunnes ohukainen on kauniin ruskea ja käännä se. Paista ohukainen kauniin ruskeaksi myös toiselta puolelta.

Annoksesta tulee n. 12 kpl

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Anusa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 93g17kcal0.5g2.3g0.4g0.7g
Vehnäjauho puolikarkea 9g32kcal1g6.5g0.1g0.3g
Kananmuna kuoreton 26g37kcal3.2g0.1g2.6g0g
Raejuusto, maustamaton 2 % (Arla) 200 g purkki23g21kcal3.5g0.6g0.5g0g
Sipuli kuivattu 2.3g6.3kcal0.2g0.8g0g0.8g
Rypsiöljy 2.3g21kcal0g0g2.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g267kcal16.8g20.6g11.8g3.6g
Valittu annoskoko156g133kcal8.4g10.3g5.9g1.8g
Annoskoko puolitettuna78g67kcal4.2g5.2g3g0.9g
Arvot/100g100g85kcal5.4g6.6g3.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=113470