Kekin possupata

Ruskista possunlihat florassa.

Mausta pippurilla ja suolalla.

Lisää sipulit, currytahna, sienet ja ananasmurska.

Seikoita joukkoon 1-2 rkl vehnäjauhoja.

Sekoita hyvin.

Lisää 2dl vettä ja loraus fondya tai tms. Kaada joukkoon 1dl 5% fraichea.

Hauduta uunissa tai levyllä 25 min. Lisää joukkoon kookosmaito ja kuumenna vielä 5 min. Tarjoa esim.

riisin kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Kekki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan lihasuikale (maustamaton)57g91kcal10.8g0g5.1g0g
Sipuli 14g4.3kcal0.2g0.7g0g0.2g
Curry Paste red, Aroy-D2.1g2.2kcal0.1g0.3g0.1g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.7g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Herkkusieni säilyke 11g1.9kcal0.2g0g0g0.3g
Ananasmurska ananasmehussa Rainbow14g7.1kcal0.1g1.7g0g0g
Flora culinesse0.7g5.3kcal0g0g0.6g0g
Fraiche 5% Valio14g13kcal0.6g1.1g0.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.1g7.3kcal0.2g1.5g0g0.1g
Kookosmaito 11g24kcal0.2g0.3g2.4g0.1g
Vesi28g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g312kcal25g11.4g17.8g1.4g
Valittu annoskoko156g156kcal12.5g5.7g8.9g0.7g
Annoskoko puolitettuna78g78kcal6.3g2.9g4.5g0.4g
Arvot/100g100g100kcal8g3.6g5.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=113586