Perukan maksakastike

Kalvojen poiston jälkeen paloittele ja paista maksa ja sipulit.

Lisää nesteet ja hauduta n. 8min.

Suurusta ja mausta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Teija1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maksa poron 49g59kcal10.9g0g1.6g0g
Sipuli 10g2.9kcal0.1g0.5g0g0.2g
Oivariini, 80 normaalisuolainen3g21kcal0g0g2.4g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)30g25kcal0.3g1g2.1g0g
Maizena vaalea suuruste (Unilever), annos 5g4.7g18kcal0g4g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 59g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g252kcal22.6g11.2g12.4g0.4g
Valittu annoskoko156g126kcal11.3g5.6g6.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna78g63kcal5.7g2.8g3.1g0.1g
Arvot/100g100g81kcal7.2g3.6g4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=114391