Kebab itse tehty

Sekoita kaikki ainekset taikinakulhossa koneella n. 10 min. Tee pötkylä ja kierrä se folioon tiukaksi paketiksi.

Paista 100 asteessa 4 tuntia.

Kaada liemi pois ja anna vetäytyä ja jäähtyä kaikessa rauhassa.

Nauti omien hyvien kastikkeiden ja salaatin kera.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Aija48
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis116g130kcal25.6g0g3.5g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 7.3g5.1kcal0.1g0.8g0.1g0.3g
Jauheliha, sika-nauta 29g64kcal5.1g0g4.9g0g
Mustapippuri 3.6g10kcal0.4g1.4g0.1g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g420kcal62.4g4.4g17.2g2.6g
Valittu annoskoko156g210kcal31.2g2.2g8.6g1.3g
Annoskoko puolitettuna78g105kcal15.6g1.1g4.3g0.7g
Arvot/100g100g134kcal20g1.4g5.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=114524