Bolognesekastike

Kuullota sipuli oliiviöljyssä, lisää jauheliha ja ruskista.

Mausta tässä vaiheessa jauhelihamausteella.

Lisää tomaattimurska ja haluamasi mausteet (valkosipuli, pippuri, timjami, basilika jne...) ja anna hautua n. 30 min.

Tarjoile pastan ja juustoraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 201 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)10g2.6kcal0.1g0.5g0g0.2g
Oliiviöljy 1g8.6kcal0g0g1g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen49g67kcal9.2g0g3.4g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g97g34kcal1g6.3g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g225kcal20.6g13.6g9.8g0.4g
Valittu annoskoko156g113kcal10.3g6.8g4.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna78g56kcal5.2g3.4g2.5g0.1g
Arvot/100g100g72kcal6.6g4.4g3.1g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=115413