Tomaattikastike (canneloni)

Kuulosta sipuli, lisää pienjeksi kuutioitu porkkana, selleri ja valkosipuli, kuullota vielä hetki, kunnes vihannekset ovat pehmentyneet hieman.

Lisää tomaattipyre, säilötyt tomaatit, sokeri ja etikka.

Anna hautua kannen alla hiljalleen mieleuiten vähintään tunti.

Soseuta sauvasekoittimella.

Mausta pippurilla maun mukaan.

Käy myös pohjaksi bolognede-kastikkeeseen, vähennä tällöin sokerin määrää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Ksp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g18g5kcal0.1g1.1g0g0.4g
Lehtiselleri 6.9g0.9kcal0.1g0.1g0g0.1g
Kuorittu tomaatti säilyke Rainbow110g22kcal1.1g3.8g0.4g0g
Tomaattipyre (Eldorado), annos 70g10g10kcal0.4g1.9g0g0g
Sokeri 0.5g2.2kcal0g0.5g0g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g1g1.1kcal0g0.2g0g0g
Valkosipuli 1.1g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Sipuli 7.6g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Oliiviöljy 1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g123kcal3.8g16.4g4.6g1.2g
Valittu annoskoko156g61kcal1.9g8.2g2.3g0.6g
Annoskoko puolitettuna78g31kcal1g4.1g1.2g0.3g
Arvot/100g100g39kcal1.2g5.2g1.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=116063