Kesäkurpitsavuoka

450 g kesäkurpitsaa
1 tl rypsiöljyä
n. 100 g tomaattia
150 g juustoraastetta

Voitele vuoka rypsiöljyllä.

Siivuta kesäkurpitsat ja lado ne vuokaan.

Levitä päälle siivutetut tomaatit, ja ripottele päälle juustoraaste.

Halutessa voi maustaa ripauksella suolaa, pizzamausteella tai n. 50 g Créme Bonjour cuisine-pippurisekoituksella.

(616,5 kcal P 38,4 H 15,8 R 44,0
n. 82 kcal/100 g ?)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 151 grammaa

Stiina1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g1.3g12kcal0g0g1.3g0g
Tomaatti 26g5.9kcal0.1g0.9g0.1g0.4g
Creme Bonjour cuisine, pippurisekoitus13g18kcal0.4g0.3g1.7g0g
Kesäkurpitsa116g20kcal0.5g2.9g0.7g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g111kcal2g8.2g7.6g2.4g
Valittu annoskoko156g55kcal1g4.1g3.8g1.2g
Annoskoko puolitettuna78g28kcal0.5g2.1g1.9g0.6g
Arvot/100g100g36kcal0.6g2.6g2.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=116281