Puolukkarönttönen

Pohjaan ruisjauho 3,5 dl, 1 tl suolaa, 1,5 dl kylmää vettä

täytteeseen 200g tuoreita puolukoita tai pakastettuja ja 200g keitettyä peurunaa.

Survotaan sekaisin.

Lisää makeutusainainetta jos haluat.

Leivotaan niinuin karjalanpiirakat ja paistetaan 150 c noin 15 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 51 grammaa

Pehmo84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisjauho Pirkka54g163kcal5.2g32.7g1.1g8g
Puolukka 51g20kcal0.2g3.5g0.3g1.3g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 51g39kcal1g7.9g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g443kcal12.8g88.2g3g19.6g
Valittu annoskoko156g222kcal6.4g44.1g1.5g9.8g
Annoskoko puolitettuna78g111kcal3.2g22.1g0.8g4.9g
Arvot/100g100g142kcal4.1g28.2g1g6.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=116480