Rahkalettuset (ei arvaa karpiksi)

Sekoita munat, mantelijauho, rahka, makeutusaine ja vanilliinisokeri sekaisin.

(sähkövatkaimella vatkaantuu hyvin).

Paista pannulla voin kera tai lettupannulla. 4 pientä lettua vastaa yhtä annosta.

Ohje karppausfoorumilta.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 69 grammaa

Tottuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, kuoreton 66g92kcal8.3g0.2g6.5g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki81g45kcal6.8g4g0.2g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g5.5g33kcal1.2g0.4g3g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka1.6g6.4kcal0g1.6g0g0g
Canderel makeutusjauhe2.6g10kcal0.1g2.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g372kcal32.8g17.2g19.4g0g
Valittu annoskoko156g186kcal16.4g8.6g9.7g0g
Annoskoko puolitettuna78g93kcal8.2g4.3g4.9g0g
Arvot/100g100g119kcal10.5g5.5g6.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=116856