Ulla äidin parempi lihakastike

Käristä lihat ja sipulisilppu voissa.

Lisää soijakastike ja keitä se kokoon.

Lisää vesi (niin että lihat peittyvät) ja anna hautua miedolla lämmöllä, Mitä pidempään, sen parempi.

Itse tähtään 2-3 tunnin haudutusaikaan.

Lopuksi suurusta maizenalla, keitä n. 10 min ja valmista on!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Teidi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naturel naudanlihasuikale (Pirkka), annos 100g62g82kcal13.1g0g3.1g0g
Sipulikuutiot Apetit23g6.1kcal0.3g1.1g0g0g
Maizena maissitärkkelys7g25kcal0.1g6.1g0g0g
Voi 1.6g11kcal0g0g1.3g0g
Soijakastike less salt (Kikkoman)16g13kcal1.5g1.7g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 47g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g273kcal30g17.8g8.8g0g
Valittu annoskoko156g137kcal15g8.9g4.4g0g
Annoskoko puolitettuna78g68kcal7.5g4.5g2.2g0g
Arvot/100g100g88kcal9.6g5.7g2.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=117110