Bolognese -kastike hirvenlihasta

Ruskista jauheliha rasvassa ja lisää jauhelihamauste.

Lisää silputtu sipuli.

Lisää tomaatipyre, vesi ja mausteet.

Anna kiehua hetki ja tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 189 grammaa

Jeranen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis69g77kcal15.2g0g2.1g0g
Sipuli 7.6g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Tomaattisose tomaattipyree 19g15kcal0.9g2.5g0g0.2g
Vesi41g0kcal0g0g0g0g
Herkkusieni säilyke 14g2.3kcal0.3g0g0g0.3g
Mustapippuri 0.4g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Jauhelihamauste, annos 15g4.1g0.1kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.8g2.7kcal0.1g0.2g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g201kcal33.2g6.6g4.4g2g
Valittu annoskoko156g101kcal16.6g3.3g2.2g1g
Annoskoko puolitettuna78g50kcal8.3g1.7g1.1g0.5g
Arvot/100g100g64kcal10.6g2.1g1.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=117183