Piimälimppu

Mausteeksi myös 1 rkl pomeranssinkuorta.

Hiivaleipäjauhoja 2 dl.

Alusta taikina hyvin.

Peitä ja anna kohota.

Leivo 2 pyöreätä limppua.

Pistele haarukalla.

Anna kohota.

Pistele haarukalla.

Paista n. 40 min 200 C uunissa.

Voitele kypsymisen loppuvaiheessa siirappivedellä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 684 grammaa

Bilehile
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä,Hyla,valio(200g)57g20kcal2.1g2.5g0.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 45g153kcal4.5g31.2g0.5g1.6g
Ruisjauho kokojyväjauho 25g76kcal2.2g13.9g0.5g3.5g
Hiivaleipäjauho, Pouta, 1 dl15g51kcal2.1g9.5g0.5g0.8g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 8.6g26kcal0g6.3g0g0g
Hiiva 5.7g4.3kcal0.7g0.1g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g660kcal23.2g127g3.4g12.6g
Valittu annoskoko156g330kcal11.6g63.5g1.7g6.3g
Annoskoko puolitettuna78g165kcal5.8g31.8g0.9g3.2g
Arvot/100g100g211kcal7.4g40.7g1.1g4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=117271