Pizzapohja (karppi)

Aineet sekaisin.

Levitä pellille lusikalla.

Paista 10-15 min (riippuu tulevien täytteiden määrästä ja laadusta.

Esim. pizzakastiketta laitettaessa kannattaa paistaa pohja kypsemmäksi kuin pelkillä kinkuilla yms. täytettävällä).

Täytä.

Paista vielä 15-30 min. Taaskin riipuen täytteistä.

Sopii karppitortillaksikin.

Uuninlämpö koko ajan 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 584 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
kreikkal. kermajogurtti, Eridanous (Lidl), annos 1000g67g84kcal3.3g1.9g7g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g40g145kcal11.2g0.8g10.8g0g
Kananmuna kuoreton 29g42kcal3.7g0.1g3g0g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl6.4g22kcal0.9g3.6g0.4g0.7g
Ruisjauho Pirkka12g37kcal1.2g7.3g0.2g1.8g
Leivinjauhe 1.3g2.4kcal0.1g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g663kcal40.8g28.4g42.8g5g
Valittu annoskoko156g332kcal20.4g14.2g21.4g2.5g
Annoskoko puolitettuna78g166kcal10.2g7.1g10.7g1.3g
Arvot/100g100g213kcal13.1g9.1g13.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=117368