Lohikeitto nro 2

Pilko vihannekset ja juurekset.

Lisää kiehuvaan veteen liuotettu kalaliemikuutio.

Laita vihannekset ja juurekset isoon kattilaan, kaada päälle kalaliemi ja anna kiehua keskilämmöllä, kunnes porkkanat tuntuvat miltei kypsiltä.

Lisää keittoon paloiteltu (nahaton) kirjolohi ja lopuksi koskenlaskijajuusto.

Lisää halutessasi tuoretta tai kuivattua tilliä, mustapippuria ja suolaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 588 grammaa

Sarikki82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 3.5g0.8kcal0.1g0.1g0g0.1g
Porkkana 14g4.6kcal0.1g0.8g0g0.4g
Peruna, keskikokoinen 60g27g16kcal0.4g3.5g0g0.2g
Maggi kalaliemikuutio, 126 g1g2.6kcal0.1g0.2g0.1g0g
Vesi88g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g3.8g11kcal0.7g0g0.8g0g
Kirjolohifilee 15g24kcal2.5g0g1.6g0g
Juuriselleri 4.1g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Tilli, tuore 1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g121kcal8g9.6g5g1.6g
Valittu annoskoko156g60kcal4g4.8g2.5g0.8g
Annoskoko puolitettuna78g30kcal2g2.4g1.3g0.4g
Arvot/100g100g39kcal2.6g3.1g1.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=117411