Spaghettivuoka soijarouheella

Turvota soijarouhe kasvisliemessä ja sotke sekaan mausteet, paistettu sipuliporkkanasilppu ja murskatut valkosipulit.

Keitä spaghetit kypsiksi ja sekoita soijarouheeseen.

kaada soosi vuokaan, kermaa päälle ja uuniin 200 asteeseen noin 50 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1333 grammaa

Taaperokaara
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 18g5.3kcal0.2g0.8g0g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g15g4.3kcal0.1g0.9g0g0.4g
Kasvisliemikuutio 1.3g3.9kcal0.1g0.2g0.3g0g
Soijakastike 4.2g2.5kcal0.2g0.4g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g16g12kcal0.7g2.1g0g0g
Spagetti Myllyn Paras41g144kcal5.3g28.7g0.6g1.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.9g1kcal0.1g0.2g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%47g75kcal1.3g1.3g7g0g
Soijarouhe, tumma (Soyappetit), annos 40g9g30kcal4.9g2.6g0g1.5g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 3.3g29kcal0g0g3.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g613kcal25.8g74.4g22.4g6.8g
Valittu annoskoko156g307kcal12.9g37.2g11.2g3.4g
Annoskoko puolitettuna78g153kcal6.5g18.6g5.6g1.7g
Arvot/100g100g196kcal8.3g23.8g7.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=117569