Letut

Sekoita aineet keskenään, anna seistä hetken ja paista taikina letuiksi.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 26g37kcal3.3g0.1g2.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.31g109kcal4.1g21.1g0.7g1.2g
Kevytmaito (Valio)95g44kcal3.1g4.6g1.4g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl3.6g32kcal0g0g3.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g444kcal21g51.6g16.8g2.4g
Valittu annoskoko156g222kcal10.5g25.8g8.4g1.2g
Annoskoko puolitettuna78g111kcal5.3g12.9g4.2g0.6g
Arvot/100g100g142kcal6.7g16.5g5.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=118000