Tuiren karppirieska

Vatkaa rahka ja munat sekaisin.

Kuivat aineet keskenään, näihin lisätään leivinjauhe.

Lisää kuivat aineet rahka-muna seokseen ja vatkaa tasaiseksi, lisää öljy.

Paista 200 ast. noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 5112 grammaa

Cati
AineksetMääräEnergiaPHRK
Muna, annos 60g21g18kcal1.6g0.2g1.2g0g
Maitorahka, maustamaton 0,3% (Valio) 250 g15g10kcal1.7g0.6g0g0g
Sokerijuurikaskuitu (Fibrex), annos 100g15g9kcal1.4g0.8g0.1g11.2g
Auringonkukansiemen 8.3g49kcal1.9g1g4.1g0.5g
Spelttijauhot, puolikarkea, brinkkala2.3g7.4kcal0.3g1.4g0.1g0.2g
Pellavansiemenrouhe, Pellavainen7.6g22kcal2.3g0.2g1.3g2.3g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Fiber husk (1rkl=10g)4.6g0.5kcal0.1g0g0g3.9g
Kurpitsansiemenet, kuivattu10g53kcal2.4g1.8g4.5g0.4g
Sesamsimenet (Gogreen)3.7g21kcal0.6g0.9g1.8g0.4g
Vesi46g0kcal0g0g0g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki10g7.8kcal1.3g0.2g0.2g0g
Turkkilainen jogurtti (maustamaton)12g15kcal0.4g0.5g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g428kcal28g15.4g29g37.8g
Valittu annoskoko156g214kcal14g7.7g14.5g18.9g
Annoskoko puolitettuna78g107kcal7g3.9g7.3g9.5g
Arvot/100g100g137kcal9g4.9g9.3g12.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=120324