Suvin tonnikalafetapasta

Viipaloi sipuli ja kuullota öljyssä.

Lisää mausteet (suola, yrttimausteskoitus ja pippurisekoitus), tomaattipyree (tai ketsuppi) ja kerma.

Hauduta n. 5 min.

Lisää kuutioitu feta ja tonnikala.

Kuumenna kiehuvaksi.

Sekoita mukaan keitetty pasta ja tarjoile raikkaan salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 257 grammaa

Lindzay138
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala vedessä 27g29kcal6.1g0g0.4g0g
Arla Apetina 8% feta41g61kcal6.5g1.6g3.2g0g
Sipuli (kuorittu)20g5.5kcal0.3g1g0g0.3g
Ketsuppi (Rainbow), annos 30g6.1g4.6kcal0.1g1.1g0g0.1g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g1g9kcal0g0g1g0g
Ruokakerma Valio 5%41g24kcal0.5g1.1g2g0g
Torino tumma proteiinipasta plus20g69kcal4.7g10.8g0.8g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g404kcal36.4g31.2g14.8g3.2g
Valittu annoskoko156g202kcal18.2g15.6g7.4g1.6g
Annoskoko puolitettuna78g101kcal9.1g7.8g3.7g0.8g
Arvot/100g100g129kcal11.6g10g4.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=121087